Ders İşlenişi

Öncelikle özel ders talebinde bulunan öğrencinin seviyesini ve eksikliklerini uygulayacağım ön test ile tespit ederim. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için öğrenciye özel program yaparım.

Dersimi  öğrenciye özel hazırladığım ders föyü ile işlerim.  Derste  düz bir anlatımı tercih etmem, dersi öğrenci ile beraber işler , eksikliklerine anında geri bildirimde bulunurum.

Ders bitiminde öğrenciye işlediğim konu ile ilgili, kolay,orta ve zor seviyede testler veririm, bu testleri gelecek derse kadar bitirmesini sağlarım. Takıldığı sorularda  telefon ve internet üzerinden destek veririm. Konu anlaşılıncaya kadar bu süreci devam ettiririm. Konu anlaşılmadan yeni bir konuya geçiş yapmam.

Öğrencinin kendi ayakları üzerinde durabileceği, öğretmenden bağımsız konuyu kendi kendine öğrenebileceği duruma gelmesini amaçlarım. Öğrenciyi hedeflerine götürecek yol ve yöntemlerde rehberlik yapar, öğrencinin motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışırım. Veliyi öğrenme süreci ile ilgili sürekli bilgilendiririm