Ders Ücreti

Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki işlenen konuyu öğrenci öğrenmemiş ise ne kadar vakit harcanmış olursa olsun ders ücreti talep etmiyorum. Süreç odaklı değil netice odaklı çalışırım, öğrenci velisi de bu durumdan çok memnun kalacaktır.

Garantili dersin saat ücreti 75 TL dir. Ücret konuya göre hesaplanır. Örneğin YGS Hazırlıkta Üslü sayılar konusu 1 ders saatinde kavratılır, 75 TL ödenir. Örneğin çarpanlara ayırma konusu 2 ders saatinde kavratılır 150 TL ödenir. Öğrenci kavrayana kadar konu işlenir, kavrama kaç saat sürerse sürsün siz sadece konu ücretini ödersiniz. Hangi konu kaç saate anlatılır ? sitedeki ilgili kısımdan öğrenebilirsiniz. Öğrenci piyasadaki kaynaklardan ilgili konu ile ilgili soruları ben artık çözebiliyorum dediğinde ders tamamlanır, süre sınırlaması yoktur.

Bunun dışında klasik özel ders sisteminde ders saat ücretimiz 50 TL dir. 1 ders saati 60 dakikadır.  Tabii ki yine öğrenme garantisi veriyorum, öğrenilene kadar derse devam ediyoruz, bu ders işlenişinde süre odaklı ders işlenir.

Özel dersi 20 TL ye verende var, 200 TL ye de ders veren de var. Üniversite öğrencisi olan gençlerde benden iyi öğretmen yok havasındalar, kimsenin bilmediği çok kısa  yollar bildiklerini söylüyorlar. Tecrübelendikçe kendine kısa gelen yolların öğrencilere pekte kısa gelmediğini fark ediyorlar veya kısa sandıkları yolların konuyu anlamadan geçiştirdiğini, aslında bir soruyu kısaltırken diğer soru tarzlarını yapamamaya neden olduğunu göremeye biliyorlar.Bundan dolayı öğretmen  seçiminde tecrübeyi dikkate almanızı öneririm.